Hoge odds voor Oostende tegen Anderlecht

In de Jupiler Pro League wordt dit weekend speelronde 27 afgewerkt. KV Oostende ontmoet daarin RSC Anderlecht in de Versluys arena. De kustploeg smacht naar punten, maar ook Anderlecht kan zich geen verliespartij meer veroorloven. De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen zeer straf ingedeeld. VoetbalGokken.be heeft ze alvast voor u op een rijtje gezet.

Vanhaezebrouck: “De situatie is zoals het is”

RSC Anderlecht heeft voorbije week niet het resultaat gehaald waar de club op gehoopt had. Voor de derde keer op rij werd er maar één punt binnen gehengeld. Zelfs de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter KV Mechelen werd met een 2-2 stand op het scorebord afgefloten. “De situatie is zoals het is”, reageert RSCA-trainer Hein Vanhaezebrouck op het puntverlies waarmee zijn team nu al drie wedstrijden mee te maken heeft gekregen.

Vanhaezebrouck: “Het is afwachten of hij KVO haalt”

De coach heeft flinke kopzorgen, want na drie teleurstellende matches staat komende weekend de wedstrijd op verplaatsing bij KV Oostende op het programma. Net als Mechelen staat ook de kustploeg onderaan het linkerrijtje. Het grootste probleem voor Vanhaezebrouck zijn de schaarse wisselmogelijkheden. Voor de match in Oostende dreigt de oefenmeester nu nog eens een sleutelpion te moeten missen. Adrien Trebel ontbrak al in de wedstrijd tegen Mechelen. De Fransman had toen een schorsingsdag, maar dat is nog niet alles. Trebel kampt met een scheurtje in de hamstrings. “Het is afwachten of hij KV Oostende haalt”, zegt Vanhaezebrouck bezorgd in HLN. Belofte Sambi Lokonga en Gerkens waren tegen Mechelen de vervanger van Trebel. Voor wie Vanhaezebrouck kiest als basisspeler tegen Oostende is nog de vraag.

Custovic: “Ik geloof niet dat we nog in de problemen zullen komen”

KV Oostende staat op een veertiende plaats met 26 punten. KAS Eupen (21 punten) en KV Mechelen (19 punten) sluiten het rijtje af. De oefenmeester van de Kustploeg Adnan Custovic beseft dat winnen van Anderlecht van cruciaal belang is om zeker te zijn van PO2. “Het kan inderdaad nog alle kanten uit. We komen niet meer in aanmerking voor play-off I, maar we kunnen nog wel degraderen”, beseft de coach in HLN. “Mechelen heeft zich versterkt en we weten niet wat Eupen zal doen. Al geloof ik niet dat we nog in de problemen zullen komen. We hebben nog vijf matchen, drie in eigen huis waaronder de komende match tegen RSC Anderlecht en nog twee duels op verplaatsing”, zo rekent Custovic uit.

Wedstrijdoverzicht

Voorbije jaar verloor Anderlecht geen wedstrijd in Oostende. In april werd er weliswaar mager gewonnen met slechts 0-1, maar in februari wist Paars/Wit nog een straffe winst te boeken: 1-4. Beide wedstrijden werden toen nog door trainer René Weiler geleid. 2016 was het jaar van KVO. Oostende versloeg RSCA met 4-2. Ook in 2015 was er voor Anderlecht (3-1) niets te rapen in de Versluys Arena. Pas in 2014 ging RSCA er weer met een vette vis vandoor door met 0-2 te komen winnen.

Zoals Hein Vanhaezebrouck al aangaf is de keuze in het aantal fitte spelers gering. Keeper Frank Boeckx, verdedigers Serigne Kara en Emmanuel Sowah Adjei en middenvelder Andy Najar zijn nog altijd niet inzetbaar. Ook voor de aanvaller Henry Onyekuru komt de wedstrijd op verplaatsing bij Oostende te vroeg.

Ook bij de kustploeg moet er gepuzzeld worden. In de aanval mist trainer Custovic spelers als Brecht Capon en Knowledge Musano. Michiel Jonckheere kan het middenveld van Oostende niet bedienen vanwege een hielblessure en in de verdediging mist de trainer van KVO sterkhouder Logan Ndenbe.

Pre-wedstrijdquoteringen Oostende tegen Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen winstgevend ingedeeld. Zelfs een overwinning van RSC Anderlecht wordt nog x 2.20 keer uw inleg beloond. Een gelijkspel krijgt de hoogste odds voor deze match mee. Worden de punten verdeeld? Dan kunt u rekenen op een uitkering van x 3.45 keer uw speelbedrag. Ook een overwinning van Oostende in eigen stadion wordt met x 3.20 keer de inleg hoog beloond.

 

De Jupiler Pro League-wedstrijd KV Oostende – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zaterdag 10 februari om 18:00 uur in de Versluys Arena te Oostende. Maak uw voorspelling geld waard te maken door de juiste uitslag te voorspellen via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

7 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie