Hoge odds in PO2 voor wedstrijd St.Truiden – Charleroi

Komende zondag trappen Sint-Truiden VV en Sporting Charleroi hun eerste wedstrijd in de PO2 af. Beide teams gaan er keihard voor werken om de voorrondes van de Europa League te bereiken. Maar zover is het nog lang niet. De drie punten die zondag gehaald kunnen worden zijn voor beide ploegen direct van immens belang. De Belgische wedkantoren willen er geen seconde van missen en belonen u graag met hoge pre-wedstrijdquoteringen!

Marc Brys: “Tegen Charleroi goed resultaat neerzetten”

STVV sloeg de plank mis door thuis van KAA Gent te verliezen (0-2) en kwam daarmee net niet in PO1 terecht. Dat klap kwam even hard bij de ploeg en zijn supporters, maar STVV-coach Marc Brys schaaft zijn doelen snel bij. “Zo’n schitterend seizoen afsluiten zonder voor het hoogst haalbare te gaan, zit niet in de genen van deze groep”, stelt Brys vast bij HBVL. “Spelen voor een Europees ticket blijft lang niet zo slecht.”

Met deze positieve vooruitblikt gaat Brys met zijn ploeg zondag de strijd aan tegen, misschien wel de sterkste tegenstander in de PO2: Sporting Charleroi. “Tegen Charleroi willen we gewoon weer een goed resultaat neerzetten”, aldus Brys.

Yohan Boli: “Zo veel mogelijk punten pakken”

STVV-speler Yohan Boli wil net als zijn trainer met een positieve blik richting de match van zondag kijken. “We moeten Charleroi meteen bij de keel grijpen. We moeten ook in de PO2 gewoon zo veel mogelijk punten pakken”, stelt Boli vast in de Voetbalkrant.

Felice Mazzu: “In eigen huis is STVV erg sterk”

Net als Marc Brys heeft ook de trainer van Sporting Charleroi Felice Mazzu maar een objectief: “Het doel is nu om de play-off2 te winnen”, zegt Mazzu in HLN. Met STVV heeft Sporting Charleroi komende zondag dan ook meteen een moeilijke wedstrijd op verplaatsing op het programma staan. “In eigen huis zijn ze erg sterk. Door het kunstgras, maar ook omdat er veel kwaliteit en snelheid in de ploeg zit”, aldus Mazzu.

Statistieken

Een goede maand geleden speelden beide ploegen ook al tegen elkaar op Stayen. STVV troefde met 3-1 winst te punten af van Charleroi. STVV-speler Yohan Boli was met zijn drie treffers de gevierde man. Het enige doelpunt aan de kant van Charleroi door Victor Osimhen kon daar niets aan veranderen.

Maar de Kanaries hebben niet altijd wat te vieren als De Zebra’s langs zijn geweest. In september 2017 won Charleroi met maar een doelpunt:0-1. De voorgaande ontmoeting werd zelfs met 0-3 winst voor Charleroi afgefloten. STVV won nog eens in 2010 met 3-2. Tussendoor werd het vaak een gelijkspel op Stayen. De teams zijn dus aan elkaar gewaagd.

Blessuren

Het blessureleed is nog te overzien bij beide ploegen, maar bij STVV wachten ze nog steeds op de terugkeer van de Japanse verdediger Wataru Endo, die sinds begin februari in de lappenmand verblijft.

Bij Charleroi is het aantal geblesseerde spelers iets groter. Twee middenvelders Ali Gholizadeh en Javier Martos zullen niet meereizen naar Sint-Truiden. Ook verdediger Nurio Fortuna zal er niet bij zijn net als zijn collega in de spits, Younes Delfi.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Sint Truiden – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren schatten de kansen van beide teams gelijkwaardig in. Dat betekent dat u kunt rekenen op een hoge uitkering als u de juiste voorspelling hebt ingezet bij de bookmakers. Winst van thuisploeg STVV staat genoteerd op x 2.30 keer uw inleg. Een zege van De Zebra’s wordt met x 3.05 keer het speelbedrag nog iets hoger beloond. In het 1X2 spelsysteem staat de odd bij een gelijkspel het hoogst aangestipt: x 3.55 keer de inleg.

  

De PO2-match Sint-Truiden VV – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zondag 31 maart om 14:30 uur op Stayen te Sint-Truiden. Welke ploeg laat volgens u gelijk al zien heer en meester te zijn in PO2? Laat uw voorspelling achter bij uw favoriete wedkantoor en speel vandaag al mee!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

4 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie