Wedden op Belgische Pro League: Club Brugge – RFC Seraing

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 april 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treedt Club Brugge deze vrijdag op Jan Breydel aan tegen RFC Seraing. De Bruggenaren strijden met KAA Gent om een plaats in de top vier. De ploeg in Seraing kan zich geen puntverlies meer veroorloven wil het niet degraderen. De rode lantaarn heeft het zwaar in de Belgische Pro League. Wat gaat het resultaat worden op Jan Breydel? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Rik De Mil: “We gaan voor de top vier”

Club Brugge staat momenteel op de vijfde plaats van de Jupiler Pro League. Aan interim-coach Rik De Mil de taak om de Bruggenaren in de top vier te krijgen, maar dat heeft Club volgens De Mil niet meer in eigen hand. “We gaan daar uiteraard voor, maar weten ook dat we het niet meer in eigen handen hebben. Het belangrijkste daarbij is dat we niet kijken naar anderen”, zegt de interim-coach van Blauw-zwart.

“Hopelijk zien we vrijdag tegen Seraing meer verbetering”

Voorbije weekeinde zegevierde Club Brugge met 0-3 bij KV Mechelen en dat geeft interim-coach De Mil vertrouwen richting de match tegen RFC Seraing. “Ik heb een team gezien dat wou druk vooruit zetten en die de tegenstander hoog probeerde vast te zetten. Ook in ons voetbal hebben we stappen vooruit gezet. In omschakelmomenten kunnen we het zeker nog beter doen. Hopelijk zien we daar vrijdag tegen Seraing al verbetering in”, aldus De Mil die duidelijk goesting heeft in het treffen met Seraing.

Jean-Sebastien Legros: “Scenario waar ik al enkele weken voor vreesde”

RFC Seraing-coach Jean-Sebastien Legros was voorbije weekeinde niet te spreken over zijn team. Zijn ploeg verloor met 0-5 van KAA Gent en moet nu de rug rechten voor de match op verplaatsing bij Club Brugge. Coach Legros ziet het somber in. “Dit is het scenario waar ik al enkele weken voor vreesde. Bij bepaalde spelers was er niet veel fierheid meer. Sommigen deden niet wat nodig is als je profspeler bent”, zegt de coach van RFC Seraing met gevoel voor dramatiek.

“Het wordt zwaar bij Club Brugge”

Coach Legros zit er dan ook niet op te wachten naar Brugge te gaan voor de ontmoeting met Blauw-zwart, maar hoopt de strijdlust van zijn team terug te zien. “We moeten blijven hard werken, we hebben geen andere keuze. Het is een kans om iets positief te tonen, maar het wordt wel heel zwaar bij Club Brugge”, besluit coach Legros.

Statistieken

Er zijn nog drie speelronden te gaan in de reguliere competitie en dus nog negen punten te pakken. Op de vijfde plaats staat Club Brugge met 52 punten. De Bruggenaren hebben twee punten minder dan de nummer vier KAA Gent. RFC Seraing is met negentien punten de hekkensluiter van de Pro League. Op de ‘veilige’ vijftiende plaats staat KAS Eupen met 27 punten.

Head 2 Head

Dit seizoen kwam Club Brugge op 10 september op bezoek bij RFC Seraing. De Bruggenaren zegevierden die dag met 0-2 bij de Metallo’s. De laatste match op Jan Breydel was op 4 december 2021. Toen zegevierde Club nipt van Seraing met 3-2.

Huidige vorm Club Brugge

Met interim-coach De Mil aan de zijde zegevierde Club Brugge voorbije weekeinde met 0-3 van KV Mechelen. De Bruggenaren spelen na de match tegen Seraing nog een duel tegen Westerlo en KAS Eupen.

Huidige vorm RFC Seraing

RFC Seraing werd voorbije zaterdag met 0-5 verslagen door KAA Gent. De ploeg uit Seraing heeft sinds 4 februari dit jaar niet meer gewonnen. Toen wist het nog drie punten te pakken tegen OH Leuven door met 2-1 te zegevieren. Seraing speelt dit seizoen nog tegen Royale Union en Westerlo.

Lappenmand

Club Brugge kan vrijdagavond niet rekenen op Jack Hendry en Andreas Skov Olsen. Het tweetal is geblesseerd.

RFC Seraing mist de geblesseerde doelman Timothy Galje en aanvaller Antoine Bernier als het in Brugge speelt.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Club Brugge – RFC Seraing. De bookmakers wijzen Blauw-zwart aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Brugse formatie en zetten bij de online bookmakers in op een 2-0 zege van Club in Brugge. Wat is uw voorspelling dit maal?

Quoteringen Club Brugge – RFC Seraing

Bij de Belgische wedkantoren staan de pre-odds bij deze match het strafst ingedeeld bij een zege van Seraing. Mocht de rode lantaarn komen winnen op Jan Breydel, dan keren de Belgische wedkantoren tot 17.00 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel zijn ook ferme pre-odds te vinden. In het 1X2 spelsysteem staan de quoteringen op maximaal 8.00 keer het wedbedrag ingeschaald bij een puntendeling in Brugge.

Gaat Blauw-zwart zegevieren van de hekkensluiter uit Seraing? De bookmakers hebben de pre-odds op maximaal 1.16 keer het speelbedrag ingedeeld bij een overwinning van Club Brugge.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – RFC Seraing wordt gespeeld op vrijdag 7 april om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en zet in op de ploeg die volgens u gaat zegevieren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN