Unibet

  • Officiele Belgische licentie
  • Populair onder gokkers
  • Live Wedden op voetbal
  • Live voetbal via Unibet TV
www.unibet.be
Onze waardering
10/10
     
Bonus
€0
Bij inschrijven via voetbalgokken.be

BONUSVOORWAARDEN: 3x
Rondspelen op min.
quotering x 1.40

Nu registreren

Wedden bij Unibet

Unibet is misschien wel de populairste bookmaker van België. Het van oorsprong Zweedse bedrijf biedt weddenschappen aan voor de hele Europese markt. Maar omdat Unibet ook een Nederlandstalige website heeft, heeft de bookmaker in België inmiddels een vaste schare voetballiefhebbers gekregen. En die prijzen allemaal de professionaliteit waarmee Unibet te werk gaat. Want door de gebruikersvriendelijkheid van de website en een toegankelijke klantenservice, voelt iedere gokker zich welkom bij Unibet.


Unibet: een bookmaker met duidelijke doelstellingen

Het verhaal van Unibet begint in 1997, als oprichter Anders Ström besluit om zijn kennis van sportweddenschappen te delen met andere liefhebbers. Unibet moest een platform worden met de juiste combinatie van weddenschappen en handige informatie. Want u heeft nu eenmaal statistieken e.d. nodig om een goede voorspelling te doen. Vanuit dit basisidee heeft Unibet zich meerdere doelen gesteld:

  • Het opzetten van een gebruiksvriendelijk platform, waarop gokkers altijd en overal een weddenschap kunnen plaatsen.
  • Het aanbieden van een groot aantal weddenschappen zodat er voor iedere sportfan genoeg te kiezen valt.
  • Hulp bieden via de vriendelijke, professionele klantendienst.
  • Voortdurend vernieuwen zodat het wedden op voetbal altijd interessant blijft.
  • Kennis en informatie delen om gokkers te helpen aan een succesvolle weddenschap.

Dit soort ambities zijn natuurlijk mooi, maar komt Unibet alles ook na? Als u kijkt naar de prijzen die de bookmaker de afgelopen jaren heeft gewonnen, kunt u daar bijna niet aan twijfelen. Met gewonnen titels als ‘In-Play Sports Operator of the Year’, ‘Sports Betting Operator of the Year’ en ‘Socially Responsible Operator of the Year’ is de prijzenkast van Unibet namelijk goed gevuld.

Wedden in de gebruiksvriendelijke Unibet omgeving

Zodra u op de website van online bookmaker Unibet.be komt, krijgt u al meteen zin om een gokje te wagen. Het design van de website brengt u namelijk in de juiste sfeer, vooral door de mooie actiefoto’s vanaf de sportvelden. Dankzij de herkenbare kleuren (groen, zwart en wit) ziet u bovendien direct dat u bij Unibet bent aanbeland. De bookmaker bewijst dat een mooi design niet ten koste hoeft te gaan van de gebruikersvriendelijkheid. De website is erg overzichtelijk en iedere bezoeker kan gemakkelijk door de verschillende menu’s navigeren.

Als u het Unibet platform voor het eerst bezoekt, neem dan wel rustig de tijd om de indeling van het sportsbook goed te bestuderen. Op de homepage laat de bookmaker namelijk heel wat (erg handige) informatie zien. Zo ziet u in één oogopslag welke wedstrijden live bezig zijn of welke er binnenkort starten. Ook belangrijke toernooien en competities, zoals de Champions League en Jupiler Pro League, worden door deze bookmaker extra onder de aandacht gebracht. Weet u al precies waar u op wilt wedden? Met de handige zoekfunctie komt u rechtstreeks uit bij de juiste wedstrijd of competitie. Al kan het zeker interessant zijn om u gewoon eens te laten verrassen door de wedstrijden die de bookmaker uitlicht. Nieuwe spelers kunnen uiteraard gratis een account aanmaken bij Unibet. Via de registratieknop creëert u snel een eigen spelersaccount en vanaf dat moment kunt u zich gaan focussen op al die mooie voetbalmatches die op het programma staan.

” WEDDEN OP VOETBAL OP UNIBET.BE “

Mobiel wedden bij Unibet

De tijd dat spelers alleen thuis achter de computer wilden wedden op voetbal is nu wel voorbij. Want ook als u op uw tablet of mobiel bent aangewezen, heeft u weleens zin om een weddenschap te plaatsen. En bij Unibet kan dat zonder problemen. Als u met uw telefoon of tablet naar de mobiele website van Unibet surft, dan merkt u amper een verschil met de ‘normale’ website. U navigeert gemakkelijk door de pagina’s en natuurlijk is het meteen mogelijk om geld in te zetten op de populaire sporten.

Naast de gewone mobiele website heeft de bookmaker een eigen Unibet app gelanceerd. Via de app kunt u zowel live als pre-match wedden en bovendien zijn elk jaar meer dan 10.000 sportwedstrijden te volgen via de livestream. U hoeft dus niets te missen als u buitenshuis bent. Ook handig: Unibet houdt u via notificaties op de hoogte van de door u geselecteerde wedstrijden. En natuurlijk is de app volledig veilig zodat u zorgeloos kunt wedden. De Unibet app is geschikt voor alle Apple en Android toestellen, al zult u de app niet vinden in de Google Play Store. Voor Android-gebruikers staan er op de Unibet website instructies klaar om de app alsnog op de telefoon te krijgen. Het klinkt misschien omslachtig, maar het is echt zo gebeurd!

Unibet is een bookmaker met een gigantisch wedaanbod

Een gebruiksvriendelijke website en app is natuurlijk erg prettig als u wilt gaan wedden op voetbal. Toch heeft u daar weinig aan als het aanbod tegenvalt. Hoog tijd dus om eens te kijken wat voor weddenschappen Unibet allemaal te bieden heeft.

Net als andere grote bookmakers heeft Unibet een handig onderscheid gemaakt tussen pre-match en live weddenschappen. Zo kunt u snel beslissen of u direct actie wilt of dat u zich liever in alle rust voorbereidt op een pre-match weddenschap. Unibet is een bookmaker met een gigantisch aanbod, en dat is absoluut een belangrijke reden waarom zoveel mensen er een gokje wagen. Voetbalwedders hebben de keuze uit ongeveer 35 verschillende competities. En daar komen toernooien als de Europa League, Copa Libertadores en de Afrika Cup nog bij. Kijk dus niet vreemd op als u op een gewone doordeweekse dag kunt kiezen uit meer dan 70.000 verschillende voetbalweddenschappen. Alle populaire (en ook minder populaire) weddenschappen komen voorbij: van over/under op het aantal doelpunten tot de Asian Handicap en Both Teams to Score.

Heeft u even genoeg van al dat wedden op voetbalwedstrijden? Unibet heeft in de lijst met ruim 30 sporten altijd wel een interessante weddenschap voor u klaarstaan. Misschien maakt u wel winst met een potje tennis, ijshockey, beachvolleybal of rugby. Zelfs kleine sporten zoals netbal, schaken en worstelen hebben een plekje gekregen bij deze bookmaker. Om het wedden makkelijker te maken, heeft Unibet allerlei wedgidsen, statistieken en een blog met actueel sportnieuws op het platform staan. Zo kunt u zich goed voorbereiden, ook als u nog nooit op een bepaalde sport heeft gewed.

Bekijk de wedstrijden live met Unibet TV

Unibet TV is een van de opties waarmee Unibet zich echt weet te onderscheiden van andere bookmakers. Er zijn namelijk genoeg online wedkantoren die voor het live wedden alleen een grafische weergave en een paar statistieken aanbieden. Maar dit is lang niet altijd voldoende om een goed en betrouwbaar beeld te vormen van de wedstrijd. U wilt de wedstrijd gewoon live zien zodat u precies weet wat er op het veld gebeurt. Aan de hand van een grafische weergave is het boven lastig inschatten hoe goed de spelers in vorm zijn. Een bookmaker die een livestream aanbiedt, heeft bij veel gokkers dus echt de voorkeur.

Bij Unibet kunnen bezoekers live voetbalwedstrijden bekijken waar ze ook meteen op kunnen wedden. Het grote voordeel van deze Unibet TV streaming-optie is dat u niet alleen wedstrijden kunt volgen die in België worden uitgezonden, maar dat u ook zicht heeft op bijvoorbeeld de Duitse Bundesliga of de Spaanse Primera División. Zo kijkt u dus live naar geweldige topwedstrijden! Het bekijken van live voetbal is bij de bookmaker al mogelijk met een tegoed van 0,10 euro in uw spelersaccount. We raden u echt aan om veel gebruik te maken van Unibet TV, want dit maakt het live wedden op voetbalwedstrijden nog veel leuker en spannender.

Vernieuwen van de online gokwereld: Unibet doet het!

Unibet is een van de grootste en bekendste bookmakers van Europa. Het bedrijf is het eigenlijk aan zijn status verplicht om te vernieuwen en om het wedden op sportwedstrijden nóg spannender te maken. En dat gebeurt ook. Zo kunnen voetbalwedders tegenwoordig gebruikmaken van de zogenaamde Bet Builder. Hiermee heeft u de kans om de perfecte weddenschap te creëren.

De Unibet Bet Builder is bedoeld om meerdere pre-match weddenschappen aan te gaan bij één voetbalmatch. Misschien verwacht u een doelpuntenfestijn en denkt u dat er meer dan 3.5 keer gescoord wordt. Dat niet alleen, want u verwacht ook dat beide clubs het doel weten te vinden. Wellicht durft u het daarnaast aan om te wedden op de eerste doelpuntenmaker. Met de Bet Builder voegt u de ene na de andere wedoptie toe aan de wedstrijd. U mag tot twaalf weddenschappen per voetbalmatch selecteren. Wees wel voorzichtig. Aangezien u een combinatie van weddenschappen maakt, moet u ze ook allemaal goed hebben om te winnen. Dit extra risico levert uiteraard extra hoge noteringen op.

De Unibet Bet Builder heeft veel weg van de bekende combi bet, al is er wel een duidelijk verschil. Bij een gewone combi bet combineert u meerdere wedstrijden, terwijl u met de Bet Builder meerdere weddenschappen binnen één match aangaat. Wedden dat u nu geen minuut meer van de wedstrijd wilt missen?

Een lage winstmarge voor Unibet, dus hoge noteringen voor u

Elke bookmaker wil winst maken. De hoogte hiervan wordt grotendeels bepaald door de winstmarge die in de noteringen verwerkt zit. Hoe hoger het winstpercentage is dat de bookmaker aanhoudt, hoe lager de noteringen die achter de weddenschappen staan. Als u een paar wedkantoren met elkaar vergelijkt, merkt u meteen dat er grote verschillen ontstaan.

Unibet is een van die bookmakers die voor een relatief laag winstmarge kiest. Dat is weer in uw voordeel. Dankzij deze lage winstmarge liggen de noteringen namelijk hoger dan bij veel concurrenten. Het lage winstpercentage legt Unibet overigens geen windeieren. De aantrekkelijke noteringen zorgen ervoor dat veel gokkers de bookmaker weten te vinden, waardoor de winst vanzelf oploopt. Unibet blij, u blij. Vindt u het potentiële winstbedrag nog niet hoog genoeg? Met een combi bet, de Unibet Bet Builder óf een weddenschap met verhoogde noteringen kunt u de winst snel opschroeven.

Geld storten en uitbetalen

Geld storten en laten uitbetalen is een belangrijk onderdeel van online gokken. Op het moment dat u geld in uw Unibet account wilt storten, heeft u tal van keuzes. Zo kunt u onder andere betalen via Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal en Paysafecard. Bij deze betalingsmogelijkheden is het geld bijna direct toegevoegd aan uw account. Het is bij Unibet ook mogelijk om via bankoverschrijving te betalen, maar in dat geval duurt het wel een paar dagen voor het geld beschikbaar is. Wilt u de winst laten uitkeren? Zodra u minstens 15 euro bij elkaar heeft gespaard dan krijgt u de mogelijkheid om een uitbetaling aan te vragen. Hier zitten geen aparte kosten aan verbonden.

Unibet biedt overigens de mogelijkheid om zelf uw maximale stortingslimieten te beheren. De limiet staat standaard op 500 euro per week, maar u de limiet (dag, week of maand) eenvoudig aanpassen in uw account. Op deze manier bouwt u een extra bescherming in zodat u nooit meer geld uitgeeft dan u kunt missen.

Veilig en verantwoord online gokken

Unibet is een gerenommeerd en professioneel wedkantoor. Het voldoet bovendien aan de strenge eisen van de Belgische kansspelcommissie. Dat heeft zo zijn voordelen. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat uw persoonlijke en financiële gegevens via een beveiligde verbinding worden opgehaald en opgeslagen. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij Unibet België veilig en verantwoord inzet op uw favoriete sportwedstrijden.

Online gokken op voetbal is een mooie hobby. Maar het gevaar van een gokverslaving ligt altijd op de loer. Wat dat betreft neemt Unibet zeker haar verantwoordelijkheid. Op de website is heel wat informatie te vinden over gokverslaving. Bij tekenen van verslaving is het zelfs mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst van Unibet. De medewerkers hebben een speciale training gevolgd zodat ze u direct van advies kunnen voorzien.

Extra hulp van de klantendienst en Unibet community

Bij Unibet staat klantvriendelijkheid voorop. Dat is wel te zien aan de behulpzame en professionele klantendienst van deze bookmaker. De internationale live chat is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Vind u het prettig om in uw eigen taal te kunnen overleggen? Ook dat is geen probleem bij Unibet. Elke dag tussen 10.00 uur en middernacht zitten er Nederlandstalige helpdeskmedewerkers voor u klaar. De live chat van Unibet werkt snel, maar het is wel even zoeken voordat u er bent. Dat de bookmaker een video online heeft gezet om u naar de chat te begeleiden, zegt wel wat. Voor een chatgesprek gaat u eerst naar de help-pagina. Als u vervolgens een van de veelgestelde vragen aanklikt, komt u via de optie ‘contacteer ons’ dan eindelijk uit bij de chat.

U bent overigens niet per se aangewezen op de lastig te vinden live chat. Heeft uw vraag wat minder haast, dan kunt u namelijk altijd een e-mail sturen naar [email protected]. De Nederlandstalige klantendienst pakt uw vraag dan zo snel mogelijk op. Soms is het zelfs interessant om van gedachten te wisselen met andere gokkers. Met de Unibet community (gewoon te bereiken via het gokplatform) kan dat gewoon!

Kiest u voor bookmaker Unibet?

Unibet is één van de populairste online bookmakers in België. Dat is niet voor niets. De website is namelijk zeer gebruiksvriendelijk en de Unibet app werkt erg prettig. Daarnaast zijn de noteringen aan de hoge kant. Het gewonnen geld krijgt u altijd snel uitbetaald. Unibet biedt daarbij ook nog eens een zeer compleet aanbod aan weddenschappen op voetbalwedstrijden, wat online gokken bij de bookmaker interessant maakt. Unibet behoort simpelweg tot de toppers in het aanbieden van wedden op voetbal in Belgie! En heeft u vragen? De professionele klantenservice van Unibet België staat altijd voor u klaar. Is Unibet een bookmaker die bij u past, registreer u dan vandaag nog en speel mee bij de grootste en populairste bookmaker van België.

Website www.unibet.be
Sinds 1997
Licentie Kansspelcommissie (BE)
Betaling Bancontact, Paypal, HiPay, Paysafecard, Skrill, Neteller, Bankoverschrijving
Min. inzet €0,10
Min. storten €5
Helpdesk E-mail, Telefoon, Live Chat

Direct spelen
op Unibet

Nu registreren
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN