Engeland treft nu Colombia in achtste finale WK 2018

Na de nederlaag tegen België moesten de Engelsen genoegen nemen met de tweede plaats in de groep. Hierdoor werd het elftal van coach Gareth Southgate gekoppeld aan Colombia, groepswinnaar in Groep H. Beide landen hebben het volste vertrouwen in het behalen van de kwartfinales, maar er kan er toch echt maar eentje winnen. Weet u die juiste winnaar te voorspellen? Ga dan naar VoetbalGokken.be en maak u voetbalkennis te gelde!

Harry Kane: “Ik wil topscoorder worden”

Tegen De Rode Duivels werd hij door Southgate op de bank gehouden, maar tegen Colombia zal de doelpuntenmachine van de ‘Spurs’ gewoon weer acte de préséance geven. En hij heeft er zeer veel goesting in: “Ik wil topscoorder van het WK worden”, zegt hij stellig. “Het is niet veel spelers gegeven een hattrick te scoren op een WK, dus daar ben ik trots op. Maar ik ben vooral trots op het team. We werken keihard aan standaardsituaties en dat betaalt zich nu uit”, verklaart de 24-jarige spit het huidige succes van de Engelsen.

Gareth Southgate: “Grootste match van de afgelopen decennia”

In eigen land kreeg Gareth Southgate veel kritiek over zich heen toen hij diverse spelers spaarde tegen België. Tegenover de BBC verklaart hij dat dit erg belangrijk is geweest met het oog op de komende match tegen de Colombianen: “De wedstrijd tegen Colombia wordt de belangrijkste knock-outmatch van het afgelopen decennium. Ons elftal is nog steeds in ontwikkeling, maar ik ben blij met de progressie die we maken. Door enkele basisspelers te wisselen weet ik nu zeker dat iedereen wedstrijdfit is voor de match tegen Colombia. Iedereen is er klaar voor!”

Colombiaanse bondscoach: “We zijn niet bang voor Engeland”

De Colombiaanse bondscoach José Pekérman is absoluut niet bang voor The Three Lions, zoals de Engelse voetbalploeg vaak liefkozend wordt genoemd: “We zullen vechten tot de dood”, zegt hij met groot gevoel voor dramatiek tegen Talksport.com. “Ik denk zeker dat Engeland de capaciteiten bezit die nodig zijn om ver te komen, maar wij zullen de wedstrijd ingaan met veel zelfvertrouwen en spelen op een zeer hoog niveau zodat we een goed resultaat zullen halen tegen de Engelsen.”

Davinson Sanchez: “Alles is mogelijk op dit WK”

Dat Kane indruk maakt in Rusland is duidelijk, maar bij Colombia hebben ze een geheim wapen: Davinson Sanchez, ploeggenoot van Kane bij Tottenham Hotspur. “Harry is een ‘mate’ van mij. We hebben elkaar via Whatsapp gefeliciteerd als we wonnen met ons land. Maar nu ik tegen hem zal moeten spelen, zal ik hem proberen te stoppen. We hebben een plan gemaakt. Wij kunnen zeker winnen van de Engelsen, alles is mogelijk. Zeker op dit WK 2018 waar naast titelverdediger Duitsland ook Messi en Ronaldo al naar huis zijn”, zo stelt hij in The Guardian.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Colombia tegen Engeland

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor deze achtste finale straf ingedeeld. De hoogste beloning voor deze match is genoteerd bij een eindzege van Colombia x 4.25 keer uw speelbedrag. Winnen de Engelsen deze wedstrijd? Zet dan in op winst van The Tree Lions en ontvang uw inleg x 2.12 keer retour als dit juist is. Voor een gelijkspel na negentig minuten speeltijd staat een odd van x 3.15 keer de inleg voor u gereed.

 

De achtste finale Colombia – Engeland wordt gespeeld op dinsdag 3 juli om 20:00 uur in de Otkrytiye Arena te Moskou. Maak deze match nog spannender door mee te spelen via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win!

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

5 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie