Confederations Cup: tweede speelronde Poule A cruciaal voor Portugezen

Portugal gaat een zware kluif krijgen in het behalen van de knock-outfase van de Confederations Cup 2017. Het team met Cristiano Ronaldo in de gelederen speelde 2-2 gelijk tegen Mexico en moet nu winnen van gastland Rusland om de kansen op een toernooi vervolg in eigen hand te houden. Deze interessante situatie levert straffe odds op bij de wedkantoren die dit toernooi op de voet volgen!

Rusland – Portugal: extra gemotiveerd Portugal

Het gastland begon het toernooi fantastisch door met 2-0 te winnen van Nieuw-Zeeland. Europees kampioen Portugal startte echter met een draw. De puntendeling tegen Mexico (2-2) betekent dat de wapens op scherp staan voor het treffen van deze woensdag. Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo kon geen stempel drukken op de eerste match en is extra gemotiveerd dit tegen de Russen recht te zetten: “Dit is niet de uitslag die we wilden. We hadden de buit bijna binnen, maar slikten in de laatste minuut toch nog de gelijkmaker. Maar dat is nou eenmaal voetbal.”

Ronaldo: “We denken nu alleen aan de match tegen Rusland”

De superster heeft nog voldoende goesting en vertrouwen in het behalen van de halve eindstrijd door in de eerste plaats Rusland te kloppen: “Er staan nog twee groepsmatchen voor de boeg en we blijven erin geloven. Dat is de kracht van deze ploeg: we blijven in elke situatie rustig. We denken nu alleen aan de match tegen Rusland, want die moeten we winnen. Als dat lukt komt kwalificatie voor de halve finales dichtbij”, aldus Ronaldo tegenover FIFA-TV.

Pre-wedstrijdquoteringen: Rusland – Portugal

De Belgische wedkantoren houden geen rekening met de uitgangspositie van Rusland. Spelen tegen Europees kampioen Portugal is natuurlijk een pak anders. Winnen de Russen opnieuw? Dan wordt er x 4.10 bovenop de inleg uitgekeerd door de bookmakers. De bookies hebben voor winst van CR7 en co een quotering van  x 1.96 keer uw inleg klaargezet. Voor een gelijkspel houden de wedkantoren een odd  x 3.30 keer het ingelegde geldbedrag aan.

Mexico – Nieuw-Zeeland

De andere pot in poule A gaat tussen Mexico, dat dus verrassend punten afsnoepte van Portugal en voetbaldwerg Nieuw-Zeeland. Een overwinning voor de Mexicanen lijkt dan ook logisch, zeker gezien het verloop van de eerste speelronde. Toch waakt Mexico-captain Andrés Guardado (PSV) voor onderschatting van de Nieuw-Zeelanders: “Zo moeten we niet gaan denken. En ik denk ook niet dat het makkelijk gaat worden, iedere tegenstander in deze groep moet gerespecteerd worden. Maar als we spelen zoals we tegen Portugal deden, maken we een goede kans op de overwinning”, zegt hij tegenover de verzamelde Mexicaanse media over het aankomende duel tegen Nieuw-Zeeland.

Pre-wedstrijdquoteringen: Mexico – Nieuw-Zeeland

Voor wie goesting heeft om op de hoogste pre-wedstrijdquoteringen in te zetten, zit bij de wedstrijd Mexico tegen Nieuw-Zeeland goed. Durft u op de hoogste odd te spelen? Dan kunt u inleggen op winst van de Nieuw-Zeelanders. Misschien een gewaagde gok, maar als Nieuw-Zeeland echt wint van Mexico mag u x 28.00 keer uw inleg op de bankrekening bijschrijven. Wint Mexico? Dan zou u het moeten doen met een quotering van x 1.11 keer het ingelegde bedrag. De wedkantoren hebben voor een gelijkspel eveneens een hoge quotering staan. Heeft deze match geen winnaar? Dan wordt er x 8.80 keer uw inleg uitgekeerd.

 

De tweede ronde in Poule A van de Confederations Cup 2017 wordt gespeeld op woensdag 21 juni. Rusland – Portugal en wordt gespeeld om 17:00 uur in de Otkrytiye Arena te Moskou. Bij Mexico – Nieuw-Zeeland wordt het startsignaal om 20:00 uur gegeven in het Fisht Olympic Stadium te Sochi. Speel mee met de Confederations Cup in Rusland en trakteer uzelf op een (extra) geldbonus.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

5 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie