Argentinië zoekt via Uruguay een weg naar het WK 2018

Messi en companen ontgoochelen tot noch toe in de WK-kwalificatiereeksen. De Argentijnen prijken pas op een vijfde stek en dat is niet genoeg voor directe plaatsing. Een flinke pandoering dreigt als er komende week ook weer verloren wordt van Uruguay, een straffe tegenstander!

In de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie plaatsen de eerste vier landen zich voor het WK-2018 in Rusland. Argentinië staat op de vijfde en dat betekent: play-offs spelen. Om een treetje hoger te komen moeten de Argentijnen aankomende vrijdag winnen van Uruguay; dat derde staat. De Uruguezen hebben net als Chili (vierde) 23 punten en Argentinië heeft er 22. Winnen van Uruguay is de sleutel naar Rusland. Mocht dit niet lukken dan wordt kwalificatie wel heel lastig en speelt Argentinië sinds 1970 niet mee tijdens een wereldkampioenschap. Een drama voor met name legende Lionel Messi, die als sterkhouder van het moderne voetbal niet mag ontbreken op een hoofdtoernooi.

Sampaoli redder in nood?

In maart van dit jaar droop Argentinië nog met 2-0 af in Bolivia. Lionel Messi was die wedstrijd geschorst doordat de spits van Barcelona in de wedstrijd tegen Chili de grensrechter de huid vol schelde. Nu is Messi terug, samen met de nieuwe bondscoach Jorge Sampaoli. Hij nam in april het stokje over van een teleurstellend presterende Bauza.

Ondanks de terugkeer van Messi staat de nieuwe coach tegen Uruguay een loodzware opgave te wachten. Geluk bij een ongeluk: Barcelona-sterspeler Luis Suárez kan niet aantreden voor zijn land. De spits ligt er weken uit met een blessure aan zijn rechterknie. Argentinië krijgt vijf dagen na de match tegen Uruguay Venezuela op bezoek. Venezuela staat laatste in de poule, dus dat mag normaal gezien geen problemen opleveren voor de Argentijnen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Uruguay – Argentinië

De Belgische wedkantoren hebben voor deze wedstrijd de pre-wedstrijdquoteringen behoorlijk opgeschroefd. Winst van Argentinië levert u al een beloning van x 2.22 keer de inleg op. Wint Uruguay ook zonder Suarez van die andere Barça-ster Messi? Dan kunt u rekenen op een quotering van x 3.10 keer uw ingelegde geldbedrag. Een gelijkspel wordt met x 3.35 keer uw inleg het hoogst beloond.

Mooie quoteringen bij wedstrijd Brazilië – Ecuador

In tegenstelling tot Argentinië hoeft Brazilië zich met 33 punten totaal geen zorgen te maken over een ticket naar het WK in Rusland. Neymar en co winnen aan een stuk door. Ecuador is de volgende tegenstander voor de Goddelijke gele kanaries. De laatst gespeelde wedstrijd was uit tegen Paraguay en met een zege van 3-0 stelde Brazilië een rechtstreeks tickets voor het WK in Rusland veilig.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Brazilië – Ecuador

De Belgische wedkantoren zien een overwinning van de Brazilianen helemaal zitten. Een stunt van Ecuador wordt dan ook behoorlijk hoog ingeschaald. De odd voor winst van Ecuador staat genoteerd op x 11.50 keer uw inleg.

Zetten de Gele Kanaries hun lange reeks van gewonnen matches ook tegen de Ecuadoranen door? Speel dan op winst van Brazilië en ontvang x 1.24 keer uw inleg terug als ze Ecuador verslaan. De Brazilianen hebben ook aan een gelijkspel al genoeg. De wedkantoren quoteren een puntendeling op x 5.80 keer uw ingelegde speelbedrag.

 

De kwalificatiewedstrijd Uruguay – Argentinië wordt gespeeld op vrijdag 1 september om 1:00 uur Belgische tijd in het Centenario stadion te Montevideo. De kwalificatiewedstrijd Brazilië – Ecuador begint om 2:45 uur in het Arena do Grêmio te Porto Alegre. Maak uzelf slapend rijker door een juiste voorspelling in te zetten via de Belgische wedkantoren.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…

 

6 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie